İŞKUR Kampüs Çalışmaları Hk.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün talebi üzerine İŞKUR İş Kulübü Kampüs Çalışmalarının gerçekleştirilmesi, Üniversitemiz öğrencilerine daha etkin iş ve meslek danışmanlığı hizmeti sunulabilmesi amacıyla Üniversitemiz Yerleşkesindeki Su Ürünleri Fakültesi binasının 1. katında yer alan Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan 108 numaralı odada gerekli düzenlemeler yapılarak Muğla Çalışma ve İş Kurumu tarafından görevlendirilen iş ve meslek danışmanı personelin kullanımına tahsis edilmiştir. Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından İş Kulübü Kampüs Çalışmaları kapsamında görevlendirilen iş ve meslek danışmanı personel tarafından her hafta Cuma günleri 13:30 16:30 saatleri arasında bire bir görüşmeler yaparak özellikle mezuniyet aşamasına gelmiş öğrencilerin iş gücü piyasasına hazırlanabilmeleri için işveren görüşmeleri, iş arama yöntemleri, doğru ve etkili özgeçmiş hazırlama gibi konularda bireysel ve bire bir görüşmeler ve biriminizden talep edilmesi halinde sınıflar/amfilerde grup görüşmeleri şeklinde iş ve meslek danışmanlığı hizmeti sunulacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 18.02.2020 13:57 Okunma Sayısı : 1042