Kısmı Zamanlı Çalışma Başvurusu Sonuçları

Yüksekokulumuzda kısmi zamanlı çalışmak üzere başvuru yapmış öğrencilerimizden başvurusu kabul edilen öğrencilerin isimleri aşağıdadır.
HÜSEYİN DEVECİ - TURİST REHBERLİĞİ PROGRAMI
UMUT ODABAŞI   - AŞÇILIK PROGRAMI

Öğrenciler 20 Kasım 2019 tarihinde çalışmaya başlayacaktır. Kasım ayında yarım çalışma olduğundan maksimum 30 saat çalışılabilecektir.

Çalışacak öğrenciler 22 Kasım 2019 tarihine kadar sözleşmelerini imzalayıp “Çalışacağı Birime” teslim edecektir. Sözleşmeyle birlikte Vukuatlı Nüfus Kaydı Örneği, Anne veya Babaya ait maaş bordosu ve Aileye ait Tapu bilgisini gösterir belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir. (istenen belgeler e-devlet üzerinden temin edilebilir.)

Maaşlar için Vakıfbank IBAN no hakkında; İlçelerdeki öğrenciler Vakıfbanktan kendilerine hesap açtırıp IBAN nosunu bize bildireceklerdir.  Diğer öğrencilere Vakıfbank merkez tarafından toplu hesap açılışı yapılacaktır. Öğrenciler 25 Kasım 2019 tarihinden itibaren şubelere giderek sözleşmelerini imzalayıp kartlarını alabilirler.

Son Güncelleme Tarihi : 21.11.2019 15:13 Okunma Sayısı : 998