Meslek Stajı Duyurusu !! (GÜNCELLENMİŞTİR)

COVİD-19 SALGIN SEBEBİ İLE ZORUNLU MESLEK STAJLARI İKİ FARKLI YÖNTEMLE YAPILACAKTIR

1. YÖNTEMİN İÇERİĞİ

Zorunlu Meslek Stajını Turizm Sektöründe Yüzyüze Yapmak İsteyen Öğrenciler..

Üniversitemiz Senatosunun 14/05/2020 tarih ve 572/1 sayılı karar örneğinin 16. Maddesinde “Üniversitemizin tüm bölüm programlarının eğitim-öğretim programlarında yer alan zorunlu meslek stajı sürelerinin %50 (yarıya) indirilmesi” gereğince program bazında staj sürelerinin başlama ve bitiş tarihi aşağıdaki tabloda verilmiştir.

 


Yukarıda belirtilen tarihlere istinaden aşağıda belirtilen Programlarınıza ait 4 farklı formun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosuna (belgeler ıslak imzalı olup, kargo yoluyla) teslim etmeleri gerekmektedir. Staj başvuru evrakları son teslim tarihi 01.07.2020 dir. (01.07.2020 de başlangıç yapmak isteyenler en geç 22.06.2020 tarihinde bildirecektir.)

 Belirtilen tarihe kadar Staj başvuru evraklarını göndermeyen öğrencilerimizin staj başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.


Aşçılık Programı için TIKLAYINIZ

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı için TIKLAYINIZ

Turizm Animasyonu Programı için TIKLAYINIZ

Turist Rehberliği Programı için TIKLAYINIZ

İkram Hizmetleri Programı için TIKLAYINIZ


Staj Defteri Örneğine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ


Önemli Not: Staj defteri örneği olan tek sayfayı, staj yaptığınız gün sayısı kadar çoğaltıp doldurmanız gerekmektedir (Örneğin; 15 gün staj yapıldıysa bu sayfadan 15 adet çıkartıp doldurulacaktır).

Staj defterlerinin 21 Ağustos  2020 tarihine kadar ilgili bölüm başkanlıklarına teslim edilmesi gerekmektedir.


2. YÖNTEMİN İÇERİĞİ

Zorunlu Meslek Stajını Uzaktan Öğretim Yöntemiyle Yapmak İsteyen Öğrencilerimiz
 
Stajını uzaktan öğretim yoluyla yapmak isteyenler 01 Temmuz 2020 tarihine kadar danışmanı olduğu hocayla iletişime geçmesi gerekmektedir ( herhangi bir başvuru yapmaya ve evrak göndermeye gerek olmayıp, dys ya da mail üzerinden danışman hocadan ödev talep edilmesi yeterlidir). Danışmanlarınızın uzaktan öğretim yöntemiyle DYS üzerinden 10 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar belirlemiş olduğu bir çalışmayı 21 Ağustos 2020 Cuma günü saat 23.59’a kadar DYS’ye yüklemeniz ile zorunlu meslek stajı yapılmış kabul edilecektir.
 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi : 15.06.2020 14:35 Okunma Sayısı : 4563

Son Duyurular