ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ DERSİNİN MUAFİYET SINAV DUYURUSU

Sınav İle İlgili Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

                  

1-Bu sınava , yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile bu dersi ilk defa alacak olan  öğrenciler kayıt yaptırmak koşuluyla girebilirler.

2-Ortak Zorunlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi muafiyet sınavının geçerliliği,  Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi I. ve II. dönemi kapsar. Bu sınavdan başarılı olan öğrenciler 2 dönem boyunca aldıkları ortak zorunlu dersten muaf sayılır.

3-Sınav soru sayısı 50’dir. Sınav süresi 50 dakikadır.

4-Ortak Zorunlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi Muafiyet Sınavı 27 Eylül 2018 Perşembe günü saat 13:30’da Öğrenciler sınava, Derslik-1 ve Derslik-2'de  belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.

5-Muafiyet sınavına başvuru yapmayan öğrenciler bu sınava giremeyeceklerdir.

6-Muafiyet sınav başvurusu için TIKLAYINIZ.

7-Başvuru evrağınızı 20 Eylül 2018 Perşembe gününe kadar Yüksekokulumuza posta yoluyla yada bilgisayar ortamında evrak taratılıp ahmetkorut@mu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

*Posta yada Kargo için Adres: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrenci işleri Bürosu Muğla/Marmaris/İçmeler

*Yüz Yüze Kayıt Esnasında Kayıt Evrakları Tesliminde muafiyet sınavı için başvuruda bulunan öğrencilerimiz dilekçe ile başvuruda bulunmayacaklardır.

Son Güncelleme Tarihi : 24.09.2018 16:04:16 Okunma Sayısı : 988

Son Duyurular