MUAFİYET SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı muafiyet sınavlarının takvimi aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. Buna göre:

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi Muafiyet sınavı 31 Ağustos - 04 Eylül tarihleri arasında saat 09:00 - 17:00 arasında (Her saat başı bir oturum) yapılacaktır. Öğrencilerimiz kayıt işlemlerini gerçekleştirdikten sonra istedikleri oturumda sınava girebileceklerdir. Sınava erişimle ilgili bilgiler için TIKLAYINIZ...

Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi (İngilizce) muafiyet sınavı 09 Eylül 2015 Çarşamba tarihinde tüm gün boyunca yapılacaktır.  Yeni kayıt olan öğrencilerin sınava girmek için başvuru yapmalarına gerek yoktur. Eski kayıtlı öğrenciler  veya diğer dillerden (Almanca-Fransızca-Rusça) sınava girmek isteyen öğrencilerin 31 Ağustos-4 Eylül tarihleri mesai saatleri arasında Yüksekokulumuzun Öğrenci İşlerine dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir.  İngilizce dışındaki dillerin muafiyet sınavı 09 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 16:00'da yapılacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi Muafiyet Sınavı 10 Eylül 2015 Perşembe günü saat 13:30'da yapılacaktır. Sınava girmek isteyen öğrencilerin 31 Ağustos-4 Eylül tarihleri mesai saatleri arasında Yüksekokulumuzun Öğrenci İşlerine dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir.

Sınavların tümü Yüksekokulumuzda yapılacaktır.

Öğrencilerimize duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi : 28.08.2015 11:35:50 Okunma Sayısı : 676