TEK DERS SINAV BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda

Tek Ders Sınavına Girecek Olan Öğrencilerin Dikkatine

 

NOT-1: Tek Ders Sınavı; Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş olup da, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir. Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeni ile mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersten bölüm başkanlığına dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler. Tek ders sınav hakkından bir kez yararlanılabilir. (Değişik cümle:RG-13/9/2012-28410) Tek ders sınavı, öğrencinin yazılı talebi üzerine bölüm başkanlığınca belirlenen ve ilgili yönetim kurulunca onaylanan tarihlerde yapılır.

 

NOT-2: Başvuru Tarihleri: 05 TEMMUZ 2019 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar  Öğrenci İşleri Bürosuna Dilekçe ile Başvurulması Gerekmektedir.

* Posta Yolu İle Gönderilen Evrakların Sorumluluk Öğrenciye Aittir.

* Belirtilen Tarihlerde Teslim Edilmeyen Evraklar İşleme Alınmayacaktır.

 

 

NOT-3:     Sınav Tarihi -  22 TEMMUZ 2019 

                   Sınav Saati -  10.00  Derslik-1 de Yapılacaktır.

 

NOT-4: Dilekçe Örneğine; http://www.marmaristmyo.mu.edu.tr/tr/ogrenciler-icin-matbu-evraklar-9488   Adresinden Ulaşabilirsiniz.Evrakları Eksisksiz, Karalama Yapmadan Doldurmanız Gerekmektedir.

 

 

UYARI !! Önceki Dönemlerde Tek Ders Sınavına Giren Öğrencilerimizin Başvuruları İşleme Alınmayacaktır.

 

 

27.06.2019 Okunma Sayısı : 1492

Son Duyurular