Aşçılık Programı Öğrencilerimiz İstanbul'dan Sekiz Madalya ile Döndü...

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve World Association of Chefs Societies işbirliğiyle düzenlenen 15. Uluslar arası Mutfak Günleri yemek yarışmasında Aşçılık Programı öğrencimiz Akif Hukul, Pide Katagorisinde Altın Madalya kazandı.
22 ülkeden 2 bin aşçının 70 Kategoride katıldığı 2-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre Merkezi’nde yapılan 15. Uluslararası Mutfak Günleri’nde, öğrencilerimizden Emircan Meriç Pide Kategorisinde Gümüş, Evrim Güneş Balık Kategorisinde Gümüş, Mehmet Şeker Üniversiteler arası Makarna Kategorisinde Gümüş, Sinem Yıldırım ve Burak Arslan Restoran Tatlı Tabağı Kategorisinde Gümüş, Buket Gölcük ise Balık Kategorisinde Bronz Madalya kazandılar.
Ayrıca öğrencilerimizden Mertcan Sönmez, Burak Demiröz ve Arifcan Akbay grup yarışmasında Gümüş madalya alarak Üniversiteler arası katogoride Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini ve Türkiye’yi Dünya ikincisi yaptılar. Hindistan’ın dünya birinci olduğu aşçılık yarışmasında, üçüncülüğü yine Ülkemizden Anadolu Üniversitesi öğrencileri elde etti.
Öğrencilerimiz kazandıkları kupa ve madalyalar ile Rektörümüz Prof.Dr.Mansur Harmandar'ı Yüksekokul Müdürümüz Zekeriya Bingöl ve Aşçılık Programı Öğretim Elemanlarından Erhan İşlek ile birlikte ziyaret ettiler. Rektörümüz Prof.Dr.Mansur Harmandar öğrencilerimizi ve hocalarımızı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

 

Son Güncelleme Tarihi : 21.02.2017 22:05:15 Okunma Sayısı : 1171

Son Haberler