Kayıt Yenileme-Ders Kaydı İşlemleri İçin İrtibat Numaraları

2020-2021 Akademik yılı okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin ders kayıtlarını danışman hocaları tarafından yapılacaktır. Eğer harç ücretiniz varsa öncelikle harç ücretinizi yatırmanız gerekmektedir. Harç ücretiniz olup olmadığını OBS`den öğrenebilrsiniz. Ayrıca ders kayıtlarınızı yine Obs üzerinden takip edebilir ve danışman hocalarınızla mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca, kayıt yenileme, ders kayıtları ve oryantasyon gibi çeşitli konularda bilgi almak için de OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi)`den danışman hocalarınızla mail yolu ile iletişime geçebilir ve aşağıda irtibat numaraları verilen öğrenci işleri ve bölüm başkanlıklarıyla iletişime geçebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki numaralar haricinde SİSTEMSEL TEKNİK PROBLEMLER yaşanması durumunda ahmetkorut@mu.edu.tr adresine mail atabilir veya 0551 241 74 69 WhatsApp iletişim hattından mesajlarınızı iletebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2020 14:08 Okunma Sayısı : 1029

Son Duyurular