Tek Ders Sınav Duyurusu

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına Girecek Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

NOT-1: Tek Ders Sınavı; Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş olup da, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir. Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeni ile mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersten bölüm başkanlığına dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler. Tek ders sınav hakkından bir kez yararlanılabilir. (Değişik cümle:RG-13/9/2012-28410) Tek ders sınavı, öğrencinin yazılı talebi üzerine bölüm başkanlığınca belirlenen ve ilgili yönetim kurulunca onaylanan tarihlerde yapılır.

NOT-2: Başvuru Tarihleri: 02 EKİM 2020 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar  Bölüm Sekreterliği'ne Dilekçe ile Başvurulması Gerekmektedir.
*MUĞLA/Marmaris, Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu/Bölüm Başkanlığı Sekreterliği Necati YILMAZ'a  Başvuru Evraklarınızı Posta Yolu ile Gönderim Sağlayabilirsiniz.
*Bölüm Sekreterliği Telefon No: 0252 211 5496
*Posta Yolu İle Gönderilen Evrakların Sorumluluk Öğrenciye Aittir.
*Belirtilen Tarihlerde Teslim Edilmeyen Evraklar İşleme Alınmayacaktır.

NOT-3: Başvuru Sonuçları:  Başvurularınız Değerlendirildikten Sonra İlgili Yönetim Kurul Kararı Sonucu Yüksekokulumuzun WEB Sayfasında Duyuruya Çıkılacaktır. Ayrıca  Tek Ders Sınavının Yapılış Yöntemi Bildirilecektir.

NOT-4: Sınav Tarihi -  28 EKİM 2020, Sınav Saati -  13.00 Uzaktan Eğitim Yöntemi (DYS) ile Yapılacaktır.

NOT-5: Dilekçe Örneğine;
  • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü için TIKLAYINIZ
    • Aşçılık Programı
    • İkram Hizmetleri Programı
    • Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
  • Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü için TIKLAYINIZ
    • Turizm Animasyonu Programı
    • Turist Rehberliği Programı

Evrakları eksiksiz, karalama yapmadan doldurmanız gerekmektedir.

UYARI: Önceki Dönemlerde Tek Ders Sınav Başvurusunda Bulunan, Tek Ders Sınavına Girmeye Hak Kazanan, Sınavda Başarısız Olan Öğrencilerimizin Başvuruları İşleme Alınmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 21.09.2020 18:18 Okunma Sayısı : 284

Son Duyurular