Eğitim-Öğretim ve Sosyal Kültürel Faaliyetler

Yüksekokul bünyesinde `Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri` ve `Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri` olmak üzere iki bölüm bulunmaktadır. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünde `Aşçılık`, `İkram Hizmetleri` ile `Turizm ve Otel İşletmeciliği` programları mevcuttur. Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği ile İkram Hizmetleri programlarında örgün öğretim olarak eğitim verilmektedir. Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünde, `Turist Rehberliği` ve `Turizm Animasyonu` programları mevcut olup, örgün  öğretim olarak eğitim verilmektedir.

Yüksekokulumuzda, 6 derslik, 1 mutfak atölyesi, 1 bilgisayar laboratuvarı, 120 kişilik konferans salonu, 100 kişilik yemekhane, kafeterya, oturma salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve 73 odalı uygulama oteli bulunmaktadır.