Eğitim-Öğretim ve Sosyal Kültürel Faaliyetler

Yüksekokul bünyesinde `Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri` ve `Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri` olmak üzere iki bölüm bulunmaktadır.Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünde `Aşçılık`, `İkram Hizmetleri` ile `Turizm ve Otel İşletmeciliği` programları mevcuttur. Aşçılık ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarında hem örgün hem de ikinci öğretim olarak eğitim verilmektedir. İkram Hizmetleri Programında ise, sadece örgün eğitim verilmektedir. Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünde, `Turist Rehberliği` ve `Turizm Animasyonu` programları mevcut olup, hem örgün hem de ikinci öğretim olarak eğitim verilmektedir.

Yüksekokulumuzun, 10 derslik, 1 mutfak atölyesi, 1 bilgisayar laboratuvarı, 120 kişilik konferans salonu, 100 kişilik yemekhane, kafeterya, oturma salonu, yarı oi-lmpik yüzme havuzu ve 73 odalı uygulama oteli bulunmaktadır.