2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Meslek Stajı Duyurusu

COVİD-19 SALGIN SEBEBİ İLE ZORUNLU ve SEÇMELİ MESLEK STAJLARI İKİ FARKLI YÖNTEMLE YAPILACAKTIR
 
1.YÖNTEMİN İÇERİĞİ;

Zorunlu/Seçmeli Meslek Stajını Turizm Sektöründe Yüzyüze Yapmak İsteyen Öğrencilerimiz



Staj Defteri Teslim Tarihinden Sonra Teslim Edilen Defterler İşleme Alınmayacaktır.


Aşağıda Belirtilen Tarih Aralığında Başvuru Evraklarını Teslim Etmeyen Öğrencilerimiz Staj Başvuruları Kabul Edilmeyecektir.


 

Yukarıda belirtilen tarihlere istinaden aşağıda belirtilen Programlarınıza ait 4 farklı formun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanlığı Sekreterliğine (belgeler ıslak imzalı olup, kargo yoluyla) teslim etmeleri gerekmektedir. Kargolarınızda adres olarak Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Bölüm Başkanlığı olarak belirtiniz.  

Kargo Gönderimlerinde Takibini ve Teslim Edilip Edilmediği Konusunda Bilgileri Öncelikle Kargo Şirketinden Sonra Bölüm Başkanlığı Sekreterliğinden Teyit Ediniz.

Bölüm Sekreterliği İletişim Numarası: 0252 211 54 96

Aşçılık Programı Başvuru Evrakları için TIKLAYINIZ

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Başvuru Evrakları için TIKLAYINIZ

Turizm Animasyonu Programı Başvuru Evrakları için TIKLAYINIZ

İkram Hizmetleri Programı Başvuru Evrakları için TIKLAYINIZ

Başvuru Evraklarınızı Bölüm Başkanlıkları İnceledikten Sonra Uygun Görülen ve Reddedilen Başvurular Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Web Sayfasında Duyurulacaktır.

Staj Defteri Örneğine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ
 
Önemli Not: Staj defteri örneği olan tek sayfayı, staj yaptığınız gün sayısı kadar çoğaltıp doldurmanız gerekmektedir (Örneğin; 30 gün staj yapıldıysa bu sayfadan 30 adet çıkartıp doldurulacaktır).
 


2. YÖNTEMİN İÇERİĞİ

Zorunlu Meslek Stajını Uzaktan Öğretim Yöntemiyle Yapmak İsteyen Öğrencilerimiz
 
Meslek stajını uzaktan öğretim yöntemi ve kanıta dayalı etkinlikler ile yapacak öğrenciler için Bölüm Başkanlıkları tarafından belirtilen tarihlerde DYS üzerinden ilan edilecektir ve uzaktan öğretim yöntemi ile kanıta dayalı etkinliklerle yapılan çalışmalar Bölüm Başkanlıkları tarafından belirtilen tarihe kadar DYS’ye yükleyeceklerdir.



 

Son Güncelleme Tarihi : 26.04.2021 13:14 Okunma Sayısı : 3296

Son Duyurular