Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 2020

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde her yıl bölgesel olarak düzenlenen Kariyer Fuarlarının ilki Ege Bölgesi Kariyer Fuarı adı altında 2019 Yılı Mart ayında Dokuz Eylül Üniversitesinin ev sahipliğinde İzmir'de gerçekleştirilmiştir. 14 Mart 2019 tarihinde düzenlenen etkinliğe Ege bölgesinde yer alan 17 Üniversiteden yaklaşık 10.000 öğrenci ve yine Ege bölgesinde aktif faaliyette bulunan 200 firma katılmıştır.
20-21 Mart 2020 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı etkinliği Ege Üniversitesinin ev sahipliğinde ve Üniversitemizin de katkılarıyla İzmir Kültür Park'ta gerçekleşecek Ege Bölgesi Kariyer Fuarında, paydaş olarak belirlenen Üniversitelerin yanı sıra iş dünyasından firmalar da sponsor veya katılımcı olarak yer alacaklardır. Böylece, iş veya staj yeri arayan öğrenci ve mezunlar ile iş dünyasından firma yöneticileri ve insan
kaynakları departman yöneticilerinin bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır. Ege Bölgesi Kariyer Fuarına katılım sağlayan firmalar; sektörle ilgili bilgilendirme, özgeçmiş toplama, mülakat, atölye çalışması ve örnek olay analizleri gibi faaliyetlerde bulunacaklardır.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrenci ve mezunların;
https://www.yetenekkapisi.org/register web adresi ile hizmet veren Yetenek Kapısı platformuna kayıt olmaları ve platform üzerinden Ege Bölgesi Kariyer Fuarına katılım başvurularını yaparak QR kodu almaları gerekmektedir. Alınan QR kodları İzmir Kültür Park fuar alanına giriş sırasında tanımlayıcı olarak kullanılacak olup anılan etkinliğe katılımın sağlamasına yönelik olarak  3 ve 4. sınıf öğrencileri öncelikli olmak üzere tüm öğrenci ve mezunların 20-21 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarına davetlidir.

Son Güncelleme Tarihi : 13.02.2020 11:23 Okunma Sayısı : 1063

Son Duyurular