Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Derslerinin Yarıyıl Sonu Sınavı Hakkında

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından verilen ortak zorunlu yabancı dil derslerinin yarıyıl sonu sınavı güney ilçelerdeki Fakülte/YO/MYOlarda 10 Ocak 2020 Cuma günü yapılmıştır. Sınav esnasında oluşan bir veritabanı arızası nedeniyle, sabah saatlerinde sınava giren öğrencilerin sınavlarına erişilememektedir.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Merkezimiz teknik birimlerinin raporlarına istinaden, bu öğrencilerin tekrar sınava alınmasına karar verilmiştir. Ancak güz yarıyılının son sınavı olması nedeniyle, Muğladan ayrılmış olan öğrencilerimizin de olabileceğinden hareketle, sınavına erişilemeyen öğrenciler için sınavın bahar yarıyılının başında daha sonra belirlenecek bir tarihte yenilenmesi için gerekli prosedürler başlatılmıştır. Bununla birlikte, Muğlada olup bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerimize de sınav tanımlaması yapılacaktır.
Bu doğrultuda;

-UZEM tarafından 11 Ocak 2020 tarihinde okullarınıza gönderilen yarıyıl sonu sınav sonuçları içerisinde sınavı görünmeyen öğrencilerin OBSde Girmedi / GR olarak işaretlenecektir.

- UZEM, okulunuza kayıtlı olup ortak zorunlu yabancı dil dersini alan öğrencileri kısa mesajla bilgilendirecektir.

- İsteyen öğrencilerimiz 17 Ocak 2020 tarihinde yapılacak bütünleme sınavına girmesine olanak sağlanacaktır.

- Sınavını bahar yarıyılı başında tekrar etmek isteyen öğrencilerimiz, bu taleplerini uzem@mu.edu.tr e-posta adresine ileteceklerdir

Son Güncelleme Tarihi : 14.01.2020 15:06 Okunma Sayısı : 956

Son Duyurular