Tek Ders Sınav Duyurusu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Olan Öğrencilerin Dikkatine


 
NOT-1: Tek Ders Sınavı; Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş olup da, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir. Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeni ile mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersten bölüm başkanlığına dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler. Tek ders sınav hakkından bir kez yararlanılabilir. (Değişik cümle:RG-13/9/2012-28410) Tek ders sınavı, öğrencinin yazılı talebi üzerine bölüm başkanlığınca belirlenen ve ilgili yönetim kurulunca onaylanan tarihlerde yapılır.
 
 
NOT-2: Başvuru Tarihleri: 03 TEMMUZ 2020 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar  Bölüm Sekreterliği'ne Dilekçe ile Başvurulması Gerekmektedir.
* MUĞLA/Marmaris, Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu/Bölüm Başkanlığı Sekreterliği Fatma TOZAK 'a  Başvuru Evraklarınızı Posta Yolu ile Gönderim Sağlayabilirsiniz. 
* Bölüm Sekreterliği Telefon No: 0252 211 5496
* Posta Yolu İle Gönderilen Evrakların Sorumluluk Öğrenciye Aittir.
* Belirtilen Tarihlerde Teslim Edilmeyen Evraklar İşleme Alınmayacaktır.
 
 
NOT-3:      Başvuru Sonuçları:  Başvurularınız Değerlendirildikten Sonra İlgili Yönetim Kurul Kararı Sonucu Yüksekokulumuzun WEB Sayfasında Duyuruya Çıkılacaktır.
 
 
NOT-4:      Sınav Tarihi -  16 TEMMUZ 2020 
                  Sınav Saati -  13.00  Uzaktan Eğitim Yötemi(DYS) ile Yapılacaktır.
 
 
NOT-5: Dilekçe Örneğine; http://www.marmaristmyo.mu.edu.tr/tr/ogrenciler-icin-matbu-evraklar-9488 adresinden ulaşabilirsiniz. Evrakları eksisksiz, karalama yapmadan doldurmanız gerekmektedir.
 
 
UYARI !! Önceki Dönemlerde Tek Ders Sınavına Giren Öğrencilerimizin Başvuruları İşleme Alınmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 16.02.2024 11:18 Okunma Sayısı : 1753

Son Duyurular