YAZ OKULUNDAN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2014-2015 eğitim-öğretim yılına ait Yaz Okulu programına ilişkin  tüm bilgilere ve MSKU Yaz Okulu Yönetmeliğine ulaşabilmek için yazokulu.mu.edu.tr adresine  tıklayınız.

1-Yaz Okulunda açılması istenen dersleri belirleyebilmek adına öğrencilerden Ön Kayıt alınacaktır.

2-Ön kayıt işlemlerini MSKÜ ve diğer üniversite öğrencileri online olarak yazokulu.mu.edu.tr adresinden yapabilirler.

3- Ön Kayıt yaptıran öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptırmış sayılmazlar.

4- Öğrenciler ön kayıt sırasında açılmasını talep ettikleri dersleri seçerler.

5- Seçilen ders yaz okulunda kesin açılacaktır anlamına gelmez. Detaylı bilgilere Yaz Okulu Yönetmeliğinden ulaşılabilir.

6- Ön Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra açılması öngörülen dersler yazokulu.mu.edu.tr adresinde belirtilen yaz okulu akademik takvimdeki tarihte yayımlanacaktır.

7-Kesin kayıt işlemlerine ilişkin bilgiler daha sonra yazokulu.mu.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.

Not: Yaz okulu ile ilgili olarak 2 Haziran Salı günü Rektörlüğümüz tarafından idari personeli bilgilendirmek amaçlı bir toplantı düzenlenecektir. Öğrencilerimizden gelen farklı soruların ilgili birimlere ulaştırılacağı bu toplantı sonrası detaylı bilgiler Öğrenci İşlerinden alınabilir.

2014-2015 EGİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU AKADEMİK TAKVİMİ

Derslere Ön Kayıt : 01-05 Haziran 2015