YÜKSEKOKULUMUZA E-DEVLET KAYDI YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

ÖSYM TARAFINDAN YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT BİLGİLERİ

1-E-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrenciler;

• a) 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraflarını
  • c) 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Kayıt Bürosuna teslim ederek kayıt işlemlerini tamamlamış olacaklardır.

Normal öğrenim öğrencileri herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir, ikinci öğretim ve ikinci bir okula kaydı olan (açıköğretim öğrencisi ve lisans öğrencisi) öğrencileri 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında ders kayıtlarını yaptırırken ödeyeceklerdir.  Öğrencilerimiz yurt genelinde herhangi bir Türk Ekonomi Bankası Şubelerinden, ATM ve internet bankacılığından öğrenci numaralarını* söyleyerek öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir.

*ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu

İletişim*…………….. ahmetkorut@mu.edu.tr / 0252 211 5494

*Sorularınızı öncelikle mail üzerinden iletiniz aksi taktirde hat yoğunluğundan dolayı telefon ile iletişim kurmakta sorun yaşanmaktadır, mail ile sorularınız gün içerisinde cevaplanacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 27.08.2019 14:29:07 Okunma Sayısı : 1003