Dünden Bugüne Aşçılık

05 Aralık 2019 tarihinde Yüksekokulumuz Konferans Salonunda ``Dünden Bugüne Aşçılık`` isimli bir söyleşi gerçekleştirildi. GEMAD Başkanı ve Blue Bay Otelleri Mutfak Koordinatörü Mustafa DEMİRER, Clup Aida Otel Aşçıbaşı Yusuf TEZCAN, Case De Maris Otel Aşçıbaşı Mustafa ULUKSAR`ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide aşçılık mesleğinin geçmişi, mevcut durumu ve geleceği hakkında bilgiler verilerek, öğrencilerin mesleğe dair merak ettiği konular ele alındı. Söyleşi sonunda Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Cafer TOPALOĞLU, konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti.
 



Son Güncelleme : 06.12.2019 12:44

Son Etkinlikler