Yeni Gelen 1. sınıf Öğrencilerimiz için Oryantasyon Programı yapıldı.

01 Ekim 2024 tarihinde saat 13:00 da Konferans salonumuzda Yeni Gelen 1. sınıf Öğrencilerimiz için  Oryantasyon Programı yapıldı.
Sunuculuğunu Özlin DİNÇ'in yaptığı Programımızda, Açılış ve Tanıtım Konuşmasını Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Zehra TÜRK yaptı.
Hazırlanan progamda Öğr. Gör. Dr. Hakan ASLAN Üniversite tanıtım filmininin gösterimini sağladı, Öğr. Gör. Arda TUNASELİ ve Öğr. Gör. Serap OK Eğitim Öğtretim Süreci hakkında bilgilendirme yaptılar, Sunucumuz Özlin DİNÇ 1. Sınıf Öğrencilerinin Danışman hocalarını tanıttı, Öğr. Gör. Özge ALKAN Üniversitemizin Kariyer koordiatörlüğünü tanıttı, Öğr. Gör. Dr. Esra CESUR Üniversitemizin Birimlerini tanıttı, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün Gençlere yönelik Sosyal imkanlar ve Proje ile yerel etkinlikleri anlatılıdı,İl Emniyet Müdürlüğünden yasa dışı faaliyetlere, işlere ve örgütlenmelere karşı uyarılarda bulunuldu, Öğr. Gör. Sıla SELÇUK KURTULUŞ Değişim programları (Erasmus, Farabi ve Mevlana) ile ilgili bilgiler verdi, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erhan  İŞLEK tarafından Öğrenci Sorularına yanıt verildi, Programın sonunda Öğr. Gör. Dr. Gencer SÜMBÜL tarafından Marmarisin tanıtımı yapıldı.

Son Güncelleme : 07.10.2024 15:49 Okunma Sayısı : 53

Son Haberler