Yüksekokulumuz ile Hilton Sarıgerme Resort Otel İşbirliğinde Turizm Semineri Verildi...

Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu ve Hilton Sarıgerme Resort işbirliği ile “Daha fazlasını İste” isimli bir seminer düzenlendi. Seminer 21 Şubat Salı günü Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Uygulama Otelinin konferans salonunda gerçekleştirildi. Seminerde konuşmacı olarak Hilton Otel Sarıgerme İnsan Kaynakları Müdürü Zeynep Çelik, Eğitim Danışmanı Emre Hatipoğlu ve Yüksekokul Müdürümüz Zekeriya Bingöl söz aldılar.

Söze, Hilton Otel Sarıgerme’nin fiziksel özellikleri konusunda bilgi vererek başlayan İnsan Kaynakları Müdürü Zeynep Çelik daha sonra öğrencilerimize kariyer hedeflerine nasıl ulaşabilecekleri konusunda bilgiler verdi. İstemenin ve hayal etmenin önemine vurgu yapan Çelik, başarı için kişinin eksik ve güçlü yanlarını iyi analiz etmesi gerektiğini belirtti. Turizmde kariyer yapmak isteyenlerin hedeflerine ulaşmaları için kendilerini iyi tanıyarak eksik yanlarını güçlendirmeleri gerektiğini belirten Çelik, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.Çelik’in konuşmasının ardından eğitim danışmanı Emre Hatipoğlu söz alarak izleyenleri kahkahaya boğan kısa ancak oldukça eğlenceli bir konuşma yaptı.

Seminerin sonunda söz alan Yüksekokul Müdürümüz Zekeriya Bingöl davetli konuşmacılara şükranlarını sunarak, öğrencilere oldukça faydalı olan bu tür eğitim seminerlerine hız vereceklerini belirtip konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi : 23.02.2017 11:51:16 Okunma Sayısı : 846

Son Haberler