Yüksekokulumuzun Koronavirüs (COVİD – 19) Pandemisiyle Mücadele Kapsamında Yaptığı Çalışmalar

Yüksekokulumuz tarafından Koronavirüs (Covid-19) pandemisiyle mücadele sürecinde çeşitli önlemler alınmıştır. Bu kapsamda hem yüksekokul binamız hem de uygulama otelimiz, uzman dezenfekte ekibi tarafından, enfeksiyon bulaşma riskini ortadan kaldıran dezenfektan ürünler kullanılarak, tüm kullanım alanları dezenfekte edilmiştir.

Bina girişlerine maske, dezenfektan koyularak, pandemiye yönelik bilgilendirici afişler asılmıştır. Ayrıca tüm personelimiz sosyal mesafeyi koruyarak ve maske takarak çalışmalarını yürütmektedirler.

Diğer taraftan, okulumuz web sayfasında pandemi bilgilendirme sayfası, pandemiye karşı alınacak tedbirler gibi bilgilendirici yayınlar yapılmıştır. Bu süreçte okulumuzun tüm imkanları Marmaris ilçemizde yaşayan üniversite öğrencilerinin kullanımına sunulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi : 07.06.2020 18:33 Okunma Sayısı : 1814