Temel Yangın Eğitimi ve Tatbikatı

31 Ekim Perşembe günü Yüksekokulumuzun otoparkında öğrencilerimize ve personelimize Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlileri tarafından yangınla ilgili temel eğitim verildi. Marmaris İtfaiye Grup Amirliği personellerinden İbrahim Delioğlu, Umut Ertürk ve Ozan Kurnaz'ın katılımıyla gerçekleşen eğitimin başında söz alan Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Cafer Toplaoğlu, yangınla mücadele konusunda oldukça hassas olduklarını belirterek yüksekokulun ve uygulama otelinin yangın mevzuatına uygun hale getirilmesi için tüm maddi olanaklarını seferber ettiklerini belirtti. Topaloğlu ayrıca, kampüs alanının orman içerisinde olması dolayısıyla öğrencilerimizin yangın konusunda hassasiyet göstermeleri yönünde uyarılarda bulundu. Eğitimin ardından yüksekokul personeli ve öğrencilerin katılımıyla yangın tatbikatı yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 01.11.2019 17:15

Son Etkinlikler