KAYIT SİLDİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

KAYIT SİLDİRME İŞLEMLERİ

* Kayıt Silme İşlemleri format değişikliğinden dolayı başvurularınızı öncelikle sistem üzerinden yapmanız gerekmektedir.

* https://belge.mu.edu.tr/ adresinde yer alan Kullanıcı Türü: Öğrenci (Aktif), Kullanıcı Adınızı ve Şifrenizi girerek belge başvuru sayfanızdan Başvuru >Yeni Belge Başvurusu alanından İstenen Belge Adı: Kayıt Sildirme Belgesi’ni seçerek ve diğer bilgilerinizi eksiksiz ve doğru olarak kaydınızı yapmanız gerekmektedir.

* Başvuru takip için belge sisteminde yer alan Başvuru>Başvurularım seçeneğinden takip edebilirsiniz.

* Başvurunuz Yüksekokul Sekreter’i tarafından onaylandıktan sonra PDF formatındaki onaylanmış olan evrağınızı imzalayıp, kayıt silme dilekçe  örneğini* eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup imzalayıp Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanlığı Sekreterliğine göndermeniz gerekmektedir.

*Kayıt Silme Dilekçe örneğine ulaşmak  için TIKLAYINIZ

BELGE SİSTEMİNDE ONAYLANAN BELGENİZİ VE KAYIT SİLDİRME DİLEKÇENİZİ fatmatozak@mu.edu.tr ADRESİNE MAİL GÖNDERİNİZ.
İLETİŞİM NUMARASI 0252 211 54 94 GÖRÜŞMELERİ ÖNCELİKLE MAİL OLARAK SAĞLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi : 08.09.2023 15:29 Okunma Sayısı : 1546