Katkı Payları İadeleri Hakkında

Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen depremin Ülke genelindeki etkileri sebebiyle 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında eğitim-öğretimin Nisan ayına kadar uzaktan eğitim yoluyla yürütülmesine ilişkin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından yapılan açıklamalar doğrultusunda Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencilerinden 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için sarf malzeme ve araç-gereç ücreti alınmayacak, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrencilerin yatırdıkları sarf malzeme ve araç-gereç ücreti iade edilecektir.

Yatırılan ücretlerin geri alınması için öğrenci işlerine dilekçe ile başvurulmalıdır.

NOT: DİLEKÇEYE BANKA DEKONTU VEYA MAKBUZUN EKLENMESİ GEREKMEKTEDİR. AYRICA BELGELER EKSİKSİZ VE İMZALI OLARAK GÖNDERİLMELİDİR.

Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız..

Son Güncelleme Tarihi : 02.03.2023 15:36 Okunma Sayısı : 759