Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine (GÜNCEL)

STAJ YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

Staj başlama tarihleri olarak 12 Haziran 2024 seçilmelidir. Staj Onay Formu' nu staj yapacağınız işyerine ıslak imza – kaşe ile mühürletip diğer belgeler ile birlikte gönderiniz. (Diğer belgeler aşağıda açıklanmaktadır.) (Kariyer Kapısı'nda staja başlama tarihi olarak 12 Haziran 2024 olarak kaydediniz. Farklı tarih kaydettiyseniz başvurunuzu güncelleyiniz ya da staj yapacağınız iş yerine/müdürlüğe staja başlama tarihinizin değiştiğini mutlaka bildiriniz.)

ÖNEMLİ NOT :
Staj yapacağınız iş yerinin kendi sisteminden, e-devletten ya da Kariyer Kapısı üzerinden staj başvurusu yapmak, başvuru için YETERLİ DEĞİLDİR!

Aşağıda belirtilen Meslek Stajı Başvuru İşlemlerinin de yapılması ZORUNLUDUR!

Yalnızca Staj Yerlerinin Kendi Staj Başvuru İşlemlerini yapıp, Müdürlüğümüze gerekli evrakları teslim etmeden başlanan stajlardan doğacak SGK idari para cezalarının sorumluluğu tümüyle öğrenciye ait olacaktır.

Staj iş yerleri, bizden aldığınız Staj Onay Formuna onay veremeyeceklerini, imza atamayacaklarını söylediklerinde mutlaka işyerinin kendi staj başvurusunu belirten ekran görüntüsü yada belgelerle birlikte Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrenci işleri bürosuna başvurunuz. 0252 211 5494

MESLEK STAJLARINI İŞLETMELERDE YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİLER ve BAŞVURU BELGELERİ:

• Staj Başlama ve Bitiş Tarihleri Aşağıda Belirtilmiştir.
AŞÇILIK PROGRAMI
STAJ BAŞLAMA TARİHİ 12 HAZİRAN 2024
Staj Süresi Toplamda 80 Gündür.
STAJ BİTİŞ TARİHİ 12 EYLÜL 2024

İKRAM HİZMETLERİ PROGRAMI
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
STAJ BAŞLAMA TARİHİ 12 HAZİRAN 2024
Staj Süresi Toplamda 40 Gündür.
STAJ BİTİŞ TARİHİ 27 TEMMUZ 2024

TURİZM ANİMASYONU PROGRAMI
STAJ BAŞLAMA TARİHİ 12 HAZİRAN 2024
Staj Süresi Toplamda 30 Gündür.
STAJ BİTİŞ TARİHİ 15 TEMMUZ 2024

• Aşağıda Belirtilen Tarih Aralığında Başvuru Evraklarını Teslim Etmeyen Öğrencilerimiz Staj Başvuruları Kabul Edilmeyecektir.
BAŞVURU EVRAKLARININ TESLİM TARİH ARALIĞI
Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi
06 MAYIS 2024 31 MAYIS 2024

1. Staj Başvuru Evraklarınızı Eksiksiz ve Doğru Bilgilerle Doldurup İlgili İşletme Tarafından Sorumlu Kişinin Islak İmzası ve İşletmenin Kaşesi Sonrasında, Danışmanlarınıza İmzalatılıp Öğrenci İşleri Bürosuna Belirtilen Tarihler Aralığında İmza Karşılığı Teslim Etmeniz Gerekmektedir.

2. Başvuru Evraklarınızı Belirtilen Tarihte Teslim Etmemeniz Durumunda ve Eksik Doldurulan Formlar Kabul Edilmeyecek Olup Stajınız İçin İşe Giriş İşlemleri Yapılamayacaktır Dolayısıyla Bir Sonraki Seneye Staj Yapmak Zorunda Kalacaksınız.

Staj Başvuru Evrakları;

Aşçılık Programı Staj Evrakları İçin Tıklayınız

İkram Hizmetleri Programı Staj Evrakları İçin Tıklayınız

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Staj Evrakları İçin Tıklayınız

Turizm Animasyon Programı Staj Evrakları İçin Tıklayınız

3. Staj Defteri için Tıklayınız. Önemli Not: Staj defteri örneği olan tek sayfayı(9. Sayfa), staj yaptığınız gün sayısı kadar çoğaltıp doldurmanız gerekmektedir (Örneğin; 30 gün staj yapıldıysa bu sayfadan 30 adet çıkartıp doldurulacaktır).

4. Staj Bittikten 1 Hafta Sonra Defterinizi Öğrenci İşleri Bürosuna İmza Karşılığı Teslim Etmeniz  Gerekmektedir.

Belirtilen Tarihten Sonra Staj Defteri Teslim Alınmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 06.03.2024 10:34 Okunma Sayısı : 7362