Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerin Dikkatine!

Mezuniyet törenine katılacak tüm öğrenciler en geç 09 HAZİRAN 2023 CUMA günü saat 14:30’da Muğla Atatürk Stadyumunun arka kısmındaki otopark alanında toplanılacaktır. Öğrencilere cübbe, kep ve diplomaları tören öncesinde dağıtılacaktır. Kep ve cübbesi olmayanlar kortej yürüyüşüne katılamayacaklardır. Öğrenciler yürüyüşe temsili diplomaları ile katılacaklardır. Öğrencilerimizin törene uygun kıyafetle gelmeleri ve kız öğrencilerin yürüyüşe uygun ayakkabıları ile katılmaları önerilmektedir. Kortej yürüyüşü sona erdikten sonra mezun öğrenciler ve görevli hocalar tören boyunca kepler atılana kadar çim sahada her okul için belirlenen yerde bulunacaktır.
Kortej yürüyüşünde görevli hocalar Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erhan İŞLEK, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kadir BAYSAL, Öğr. Gör. Dr. Sedat DEĞİŞGEL, Öğr. Gör. Burcu DÜZ KIZIL ve Öğr. Gör. Dr. Hakan ASLAN

Kep ve Cübbe Fatma TOZAK ile iletişim kurulabilir iletişim no : 0507 762 90 63

Son Güncelleme Tarihi : 12.06.2023 09:11 Okunma Sayısı : 365