Tek Ders Sınav Duyurusu

Tek Ders Sınav Başvuru Duyurusu
2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Olan Öğrencilerin Dikkatine...

Tek Ders Sınavı; Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir.
Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları Eğitim-Öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeniyle mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersi dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler.

Tek ders sınav hakkından bir kez yararlanılabilir. Tek ders sınavı, öğrencinin yazılı talebi üzerine bölüm başkanlığınca belirlenen ve ilgili yönetim kurulunca onaylanan tarihlerde yapılır.

14 Temmuz - 21 Temmuz 2023 günü mesai bitimine kadar, ‘’fatmatozak@mu.edu.tr’’ adresine dilekçenizi imzalı eksiksiz bir şekilde pdf olarak mail veya kargo ile gönderim sağlayabilirsiniz.
Posta yolu ile gönderilen evrakların sorumluluğu öğrenciye ait olmakla birlikte
belirtilen tarihe kadar teslim edilmeyen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
E-mail olarak gönderim sağlandığı takdirde 0252 211 5494 numaralı telefondan dilekçenin ulaşım durumunu teyit edebilirsiniz.
Başvuru Sonuçları Okulumuz WEB Sayfasında Yayınlanacaktır.

Sınav Tarihi -  04 Ağustos 2023 Cuma
Sınav Yeri ve Saati: Marmaris Turizm MYO- Bil. Lab. Saat: 10:00
Dilekçe örneği, http://marmaristmyo.mu.edu.tr/tr/dokuman
Not: Önceki Dönemlerde Tek  Ders  Sınavına Giren Öğrencilerimizin Başvuruları Geçersizdir ve İşleme Alınmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 27.07.2023 20:57 Okunma Sayısı : 513