TEK DERS SINAV DUYURUSU

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonunda Tek Ders Sınavına Girecek Olan Öğrencilerin Dikkatine

NOT-1: Tek Ders Sınavı; Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş olup da, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir. Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeni ile mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersten bölüm başkanlığına dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler. Tek ders sınav hakkından bir kez yararlanılabilir. (Değişik cümle:RG-13/9/201228410) Tek ders sınavı, öğrencinin yazılı talebi üzerine bölüm başkanlığınca belirlenen ve ilgili yönetim kurulunca onaylanan tarihlerde yapılır.
NOT-2: Başvuru Tarihleri: 2-16 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar, fatmatozak@mu.edu.tr adresine dilekçenizi pdf olarak mail gönderebilir ya da kargo ile gönderim sağlayabilirsiniz.
 
*Posta yolu ile gönderilen evrakların sorumluluk öğrenciye aittir.
*Belirtilen tarihe kadar teslim edilmeyen evraklar işleme alınmayacaktır.
*E-mail olarak gönderim sağlandığı takdirde ya mail ortamından ya da 0252 211 5494 numaralı telefondan dilekçenin ulaşıp ulaşmadığını teyit ediniz.
*Başvuru Sonucunu Okulumuz WEB Sayfasından Takip Edebilirsiniz.
NOT-3:       Sınav Tarihi -  23 Şubat 2023 Cuma
            Sınav Saati ve Yeri -   10:00 Marmaris Turizm MYO- Bil. Lab.
                   
NOT-4:Dilekçe örneğine; http://marmaristmyo.mu.edu.tr/tr/dokuman adresinden ulaşabilirsiniz. Evrakları eksiksiz ve karalama yapmadan doldurmanız gerekmektedir.
UYARI    !!    Önceki    Dönemlerde    Tek    Ders    Sınavına     Giren
Öğrencilerimizin Başvuruları İşleme Alınmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 19.01.2024 13:42 Okunma Sayısı : 300

Son Duyurular